Cowi Hovedkontor

Cowi

Den bæredygtige dagligdag kan mærkes

Dagslysregulering med følelsen af verden udenfor giver mere effektive og præcise medarbejdere hos COWI.

COWI i Lyngby er en af landets største rådgivende ingeniørvirksomheder og en god, mangeårig samarbejdspartner. GH Connect varetog konceptet i en total udskiftning af bygningsautomatikken i deres eget kontormiljø, som i dette tilfælde er tilrettelagt, eksekveret, programmeret og drevet med omdrejningspunkt i Cowis eget tekniske personale.

Hovedkvarteret er efterhånden blevet til et hus af alle teknologiske muligheder. Cowis løfte om at skabe sammenhæng i fremtidens bæredygtige samfund spiller med overalt, eksempelvis i bygningens ”høst af dagslys”, der som et af de første steder justerer det kunstige lys-energi-forbrug. Dagslysreguleringen sker på grundlag af det naturlige lys, der strømmer ind i bygningen. Lyset tilpasses automatisk, så lysintensiteten altid bliver præcis, som man ønsker det, og som en ekstra fordel justeres også farvetemperaturen, så samspillet i lyset falder naturligt over dagen. Dette gør det ikke kun mere behageligt at arbejde i lokalerne, det styrker også produktiviteten og nøjagtigheden i de ansattes indsats. Den enkelte medarbejder kan også selv påvirke dette i sit eget kontor for at finde den indstilling, der personligt giver det bedste velbefindende.
Nærmest alle Loytec produkter og elementer blev brugt til denne opgave. I forhold til dagslys- og farve-regulering blev der taget udgangspunkt i serien af DALI-controllere

Fra LOYTEC :

“L‑DALI Controllers are multifunctional devices combining constant light control, sunblind control and gateway functions between DALI (Digital Addressable Lighting Interface) and BACnet or Modbus systems. With Alarming, Scheduling, Trending and e-mail notification (AST™) the L‑DALI Controller is a perfect solution for DALI lighting systems and for a smooth DALI integration into BACnet or Modbus networks.”

Læs Mere om L-DALI hos Loytec

Læs Mere om Lightning Solutions hos Loytec